Polityka prywatności


Dane osobowe

W celu sfinalizowania każdej transakcji na naszej stronie klient będzie poproszony o udostępnienie swoich danych personalnych.

Ochrona wykorzystywanych danych osobowych oraz innych niezbędnych do uregulowania należności jest dla naszego serwisu sprawą prioretytową.

I-krzesla.pl zapewnia pełną ochronę
danych personalnych oraz adresowych naszych klientów przed osobami trzecimi.

Dokonanie zakupów na stronie i-krzesla.pl oznacza zgodę na wykorzystanie i przetwarzanie danych osobowych klienta w celach niezbędnych do przeprowadzenia transakcji handlowej zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dn.29 sierpnia 1997r. (Dz. U. 1997 nr 133 poz.883).


Inofrmacje zawarte w logach dostępowych


Wraz z dostępnością strony internetowej i-krzesla.pl gromadzone są informacje dotyczące wykorzystania strony przez użytkowników oraz ich adresów IP w postaci logów dostępowych. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów, jak również w celach statystycznych.


Pliki Cookies


Twoja przeglądarka internetowa przechowuje pliki tekstowe (ang. "cookies") na dysku Twojego komputera. W plikach tych znajdują się informacje niezbędne do prawidłowego funkcjonowania serwisów internetowych, w szczególności tych wymagających autoryzacji. Zawartość plików cookies nie pozwala na identyfikację użytkownika, na ich podstawie nie są przechowywane lub przetwarzane dane osobowe. I-krzesla.pl przechowuje pliki cookies na komputerach użytkowników w celu utrzymania sesji użytkownika po wejściu na stronę np. zachowanie zawartości koszyka.